HABERLER

Haberler

Tablo Adalar’ın Isıtma Sistemlerindeki Tercihi “Mimsan”

21.07.2022

Sektörünün öncü markası olarak Türkiye’nin prestijli projelerine değer katmaya devam ediyoruz. Mimsan son olarak, Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO) İstanbul’un Maltepe ilçesinde hayata geçirdiği yeni projesi Tablo Adalar’da yerini aldı.

Mimari projesi Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından hazırlanan projenin ana yükleniciliğini ise Rönesans REC Uluslararası İnşaat üstleniyor. Toplamda 15 bin 264 metrekare arsa alanına ve 67 bin 861 metrekare yapı alanına sahip projede 2 blokta toplam 316 daire yer alıyor.

Maksimum tasarruf
Projenin ısıtma sisteminde; Mimsan’ın çevre duyarlılığı ve enerji verimliliği ile ön plana çıkan MG Model Sıcak Su Kazanları, brülör sistemlerinde ise ileri teknolojiye sahip ELCO ürünleri tercih edildi. 928 kW kapasiye sahip 4 adet MG Model Sıcak Su Kazanı ile Tablo Adalar’ın ısıtma giderlerinden maksimum tasarruf sağlanması hedefleniyor.

Çevreci yaklaşım
Mimsan, MG sıcak su kazanı’yla tasarrufun yanı sıra çevreci bir yaklaşım da benimsiyor. Yüzde 95 yanma verimi sağlayan MG sıcak su kazanları, atmosfere salınan atık gaz oranını düşürerek, iklim zararsız bir ekonominin gelişmesine katkı sağlıyor

Uzaktan yönetim avantajı
Ulusal ve uluslararası normlara uygun olarak üretilen “MG sıcak su kazan”ları, uzaktan kontrol edilip, yönetilebiliyor. Kazan suyu çıkış sıcaklığı da dış hava sıcaklığına göre kazan kontrol paneli üzerinden ayarlanabiliyor. Böylece cihaz, çalışması istenilen saatlerde konfor şartlarına uygun olarak çalıştırılabiliyor, diğer saatlerde ise ekonomi moduna alınarak, tasarruf edilmesi sağlanıyor.